Website laten maken

die meer leads en omzet genereert

Een website laten maken die waardevolle leads en omzet genereert is meer dan alleen maar een URL. Het is een essentieel component van uw marketing- en bedrijfsstrategie.

Vertrouwd door vertrouwde merken

Uw website is de extensie van uw merk en een virtuele beleving voor uw klanten.

Wanneer u een website wil laten maken heeft u een full-service online marketingbureau nodig, dat u kan vertrouwen in alle aspecten van online communicatie en website ontwikkeling.

Uw potentiële klanten ervaren uw online aanwezigheid eerst met hun ogen en het duurt slechts enkele seconden nadat ze op uw website zijn beland om een inschatting te maken of ze u het vertrouwen geven en blijven. De eerste indruk is dus super belangrijk en kan u nieuwe klanten maken of verliezen.

Uw website heeft direct impact op uw omzet

In essentie komt het erop neer dat een goede website laten maken een directe impact heeft op de omzet van uw onderneming, maar waarom?

Een goed website ontwerp en architectuur laat uw potentiële klanten zien dat u waarde hecht om de diensten of producten die u aanbiedt en dat u er in geïnvesteerd hebt. 

Een goede website laat zien dat men professioneel is met oog voor detail en kwaliteit. Het laat mensen zien dat u relevant bent en dat potentiële klanten zich comfortabel voelen met het idee om zaken te doen met uw bedrijf of onderneming.

Het komt er dus op neer dat u en uw onderneming het beste kan zijn in wat u doet, maar als uw website u niet als de beste laat lijken in wat u doet, gaat u niet het bedrijf krijgen of laten groeien dat u verdient.

Het internet kent geen grenzen, wij ook niet.

Wij kunnen alle type websites maken om uw onderneming te doen groeien.

website laten maken voor kmo

Website laten maken voor een kmo

U erkent dat uw website impact heeft op uw omzet maar uw budget is eerder beperkt. Geen probleem.Lucky Cookie werkt niet alleen voor grote bedrijven. Wij hebben ook een aantal website opties met een lage kostprijs.Groot voordeel is dat u met dezelfde website specialisten aan de slag gaat als onze grote klanten.

zoekmachine marketing

E-commerce of webshop laten maken

Een e-commerce website laten maken bij Lucky Cookie is de eerste stap in e-commerce succes. Wij leveren aan uw bezoekers een boeiende ervaring met rijke product content en een intuïtief afrekenproces. Onze e-commerce websites laten uw klanten engagement tonen en kopen. Ook voor bedrijven die hun eerste stappen zetten in online verkoop.

Website laten maken

Website laten maken voor Non-profit organisaties

Bewustwording opbouwen. Fondsen inzamelen. Vrijwilligers aantrekken. Dit zijn dagelijkse uitdagingen voor non-profit organisaties en dit zijn niet te onderschatten taken. Bij ons kan u betaalbaar een website laten maken met functionaliteiten zoals een blog, nieuwsbrief, pers sectie, sociale media integraties en online donaties accepteren.

Een website laten maken bij ons gebeurt met:

  • Een Open source content management systeem (WordPress of Drupal)
  • Zeer ervaren website architecten
  • De meest creatieve webdesign specialisten
  • De beste WordPress en Drupal ontwikkelaars
  • Internet ondernemers die weten hoe u met een website meer leads en omzet genereert
  • Onze in-huis SEO specialisten
website laten maken
Eddy Lekens, Digital director

Waarom bij ons een website laten maken?

check

Volbloed digitale ondernemers

Terwijl we websites maken voor bedrijven en KMO's zijn we zelf ook digitale ondernemers. Onze eigen websites genereren omzet, zijn winstgevend en het is ons beste labo om nieuwe online strategieën te testen en toe te passen.
Vraag ernaar.

check

Focus op ROI

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om als KMO online te concurreren tegen de internet reuzen. Wij nemen die druk bij u weg en leveren full-service online marketing diensten en website ontwikkeling tegen betaalbare prijzen.

check

End to end (E2E) behandeling

Wij kunnen alle diensten leveren zodat u een efficiënte online marketing machine creëert. Wanneer u de volledige online marketing en website ontwikkeling aan ons uitbesteedt dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende agentschappen of teams om uw website, content marketing, SEO en SEM performant te houden. Wij maken het simpel en stressvrij.

Wil u ook een website laten maken die meer leads en omzet genereert?

Vertel ons meer over uw website plannen en daag ons uit!