Webshop ontwikkeling

die bezoekers meer laat kopen

Een webshop ontwikkelen die uw bezoekers maximaal converteert in klanten is meer dan alleen maar  producten online zetten. Wij bedenken B2C en B2B e-commerce strategieën, ontwerpen en ontwikkelen betaalbare webshops voor zelfstandigen, kleinhandel, familiebedrijven, KMO’s en start-ups.

Vertrouwd door kleine en grote ondernemingen

Kies je webshop

Standaard in al onze webshop oplossingen:

Webshop S

Professionele webshop om snel online mee te starten
 • Webshop met 5 responsieve en mobielvriendelijke webpagina’s
 • Onbeperkt aantal producten
 • Voorraad beheer
 • Printbare verzendlabels
 • Webshop live na tien werkdagen
 • Keuze van een template uit onze catalogus
 • GDPR module

€ 950

Webshop M

Professionele webshop om online beter te scoren
 • Webshop met 10 responsieve en mobielvriendelijke webpagina’s
 • Contactpagina met Google maps
 • Webshop live na 20 werkdagen
 • Blog
 • Productbundels
 • Cadeaubonnen
 • Track & Trace verzending
 • E-mail marketing integratie
 • Koppeling met vervoerders: bpost, DPD, UPS, DHL,… 15 internationale
 • Keuze van een template uit onze catalogus

3.150

Webshop Custom

Professionele webshop op maat om de beste te zijn in jouw sector
 • Idem als Webshop M +
 • Koppeling met Google shopping en Facebook
 • Huisstijl
 • Logo ontwerp
 • Reservaties
 • Accommodatie boekingen
 • Producten importeren
 • Dynamische prijzen
 • Terugkerende betalingen
 • Websshop in meerdere talen (indien nodig)
 • Custom ontwikkeling en uitbreiding

Op aanvraag

* Domeinnaam en webhosting eerste twee jaar gratis.

Webshop ontwikkeling in 5 stappen

Kies je webshop oplossing hierboven dat het best bij jouw onderneming past.

Kom je er niet uit en wil je ons spreken?

Contacteer ons of bel nu: 014 89 04 01

Na de keuze van je webshop oplossing neemt onze e-commerce specialist contact met je op. Normaal neemt hij of zij dezelfde dag nog telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek vragen we naar jouw doelstellingen om mekaar beter te leren kennen.

Samen met onze e-commerce specialist bepalen we welke landingspagina’s en content er op je nieuwe webshop komen. Content kan uit je oude webshop overgenomen worden. Van zodra wij jouw content in ons bezit hebben gaan wij de webteksten optimaliseren voor de zoekmachines. Wens je inhoud en productbeschrijvingen te vertalen dan kunnen wij onze vertaaldienst aanbevelen.

Wanneer je bij ons een webshop laat maken houden we altijd rekening met de reeds bestaande huisstijl. Heb je geen huisstijl of logo dan kan onze design specialiste er één voor je maken.

Van zodra jouw nieuwe webshop klaar is om live te gaan verhuizen we deze naar onze supersnelle cloudserver bij Combell. Nadat jouw webshop gelanceerd is kan je nog altijd terecht bij onze e-commerce specialist voor strategisch en online marketing advies.

Webshop ontwikkeling is specialisten werk

Wil je een webshop laten maken die meer omzet genereert en het vertrouwen wint van jouw klanten?

Wij hebben meer dan 15 jaar e-commerce management en ontwikkeling ervaring opgebouwd bij de grootste en bekendste e-commerce bedrijven van België. Dit brengt ons als webshop bouwer in een vrij unieke positie in België.

Wij zijn meer dan alleen maar webshop ontwikkelaars, wij zijn een echte businesspartner, toegewijd om u online te helpen groeien en jouw e-commerce doelen te bereiken.

Een goede webshop heeft direct impact op conversie en omzet

Een goede webshop laten ontwikkelen is de eerste stap naar online succes.

Wij gebruiken enkel best-of-breed webshop technologieën die passen bij uw e-commerce doelstellingen. Ons e-commerce ecosysteem is ontwikkeld voor kleine zelfstandigen, kleinhandel, familiebedrijven, KMO’s en start-ups.

Wanneer je kiest voor een custom webshop gaan we samen één of meerdere discovery workshops houden om jouw e-commerce doelstellingen te toetsen aan de realiteit.

Vervolgens ontwerpen we een e-commerce ecosysteem dat uw bedrijf in staat stelt een webshop te laten maken waarvan je de investering snel terug verdient.

Met meer dan vijftien jaar ervaring in strategisch, tactisch en operationeel e-commerce management zijn wij ook in staat om u te helpen met e-commerce marketing, conversie optimalisatie, landingspagina’s, channel management, productbeheer (PIM), klantrelatiebeheer (CRM), orderbeheer, betalingsopties en fulfillment-platformen.

Webshop ontwikkeling kan niet zonder vooraanstaande technologieleveranciers. Daarom wordt ons team ondersteunt door een aantal van ’s werelds meest vooraanstaande technologieleveranciers. Deze partnerships zijn de drijvende kracht achter onze innovaties en uw e-commerce oplossing om te kunnen groeien.

Onze e-commerce technologiepartners

WooCommerce

Sinds 2008 is WooCommerce een zeer betaalbare open source oplossing voor uw webshop. WooCommerce is gebouwd op WordPress, de software die meer dan 34% van het web aandrijft. Met WooCommerce kunnen kleine en middelgrote bedrijven verder gaan dan de grenzen van de traditionele e-commerce oplossingen. U bent alleen beperkt door uw eigen verbeelding.

Webshop laten maken met Drupal Commerce

Drupal Commerce

Drupal Commerce is een revolutionaire software oplossing die e-commerce, content en community’s samen integreert om boeiende webervaringen te creëren die retailers meer waardevol verkeer brengt om meer resultaten te behalen. Met Drupal Commerce hebben middelgrote bedrijven en start-ups een eenvoudig maar zeer krachtig en  e-commerce platform ter beschikking.

Mollie is een Nederlands bedrijf dat slimme betaalproducten aanbiedt om online betalingen te kunnen ontvangen. Met Mollie integreren wij alle bekende betaalmethodes in uw webshop.

Webshop laten maken met Drupal

Drupal is een zeer agile open source cms met inhoudelijke, commerciële en community-first marketingoplossingen om de meest ambitieuze bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

MailChimp is een toonaangevend all-in-one e-mail marketing automatiseringsplatform dat u meer producten doet verkopen. Wij integreren Mailchimp naadloos met uw e-commerce software.

Betalingen ontvangen met PayPal

PayPal is een snelle en veilige manier om betalingen te ontvangen zonder dat u financiële gegevens moet opslaan. PayPal wordt door miljoenen gebruikers en handelaars wereldwijd vertrouwd.

Review platform Trustpilot

Trustpilot is een evaluatieplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Laat uw klanten ervaringen delen zodat andere betere keuzes maken en het helpt u bij het verbeteren van de klantervaringen.

Webshop met zendesk

Zendesk is klantenservice platform dat u in staat stelt om al uw communicatie en interacties met uw klanten over alle kanalen in één applicatie te beheren.

Waarom bij ons een webshop laten ontwikkelen?

seo consultant
Eddy Lekens, Digital director
check

E-commerce specialisten met jarenlange ervaring en expertise

Wij zijn al meer dan 15 jaar een betrouwbare businesspartner voor e-commerce oplossingen bij de grootste retailers en belangrijkste merken van België. Al deze e-commerce kennis is nu ook toegankelijk voor zelfstandigen, kleinhandel, familiebedrijven, KMO's en start-ups.

check

Betaalbare webshops

Wij zijn één van de meest ervaren webshop bouwers van België. Met de combinatie van robuuste technologieën zoals WooCommerce en Drupal Commerce kunnen wij webshops maken tegen een betaalbare prijs.

check

End to end (E2E) behandeling

Wanneer u de volledige online marketing en webshop ontwikkeling aan ons uitbesteedt dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende agentschappen of teams om uw webshop, content marketing, SEO en SEM performant te houden. Wij maken het simpel en stressvrij.

Vertrouwd door vertrouwde merken

Wil je ook een webshop die bezoekers meer laat kopen?

Vertel ons meer over jouw e-commerce plannen en daag ons uit!