Video productie

Digitale media en visuele content zijn alomtegenwoordig. Het is dus van groot belang om een goede video-strategie uit te werken.

Bij Lucky Cookie  helpen we u bij het uitstippelen van een strategisch video marketing plan dat bij u past.

Wij werken altijd op maat. Eerst gaan we na welk type video en welke stijl het best passen bij uw boodschap en doelgroep want video kan onder tal van vormen: promo, explainer, sfeerbeelden, reclame, testimonial… Vervolgens gaan we aan de slag.

Video productie die meer leads en omzet genereren

Een mooie video maken is cool maar veel views en leads halen die maximaal awareness voor uw product of diensten creëren is nog veel cooler!

Testimonial Video:

Dient om mensen te raken door andere mensen aan het woord te laten. Mensen vertrouwen meer op ervaringen van andere mensen om de juiste keuzes te kunnen maken.

Bedrijfsvideo:

Dient om je te profileren naar de buitenwereld toe. Je toont jouw unieke USP’s. De kijker maakt kennis met je filosofie, je diensten, je medewerkers en je producten.

Reclamefilmpje:

Een reclame video of commercial vertelt op een eenvoudige en heldere manier in een paar seconden het verhaal van jouw merk. Door vervolgens te adverteren op de juiste kanalen bereik je op een krachtige manier de doelgroep die je wil bereiken.

Promo Video:

Met een goede promotie video ga je nog een stapje verder. Hierbij zet je niet alleen je merk maar vooral een specifiek product of service in de picture.

Event Video:

Wil je op je website of elders uitpakken met een beurs, een seminarie, een bedrijfsfeest of een happening dan is video een ideale manier om dit belangrijke moment voorgoed vast te leggen.

Op zoek naar het beste video productie bedrijf uit de kempen die weet hoe je een verhaal moet vertellen onder alle omstandigheden?