Voor complexe SEO vraagstukken en migraties

Onze ervaren SEO-consultant helpt je om je website beter vindbaar te maken in zoekresultaten, wat leidt tot meer meer kwalitatief verkeer, en uiteindelijk tot een toename van leads, klanten en omzet. Onze expertise in zoekmachineoptimalisatie garandeert dat bij het wijzigen van domeinnamen en CMS-migraties jouw online aanwezigheid in deskundige handen is en blijft.

Google logo
4.8/5
+20 jaar SEO ervaring
Altijd contact met een specialist
Vaste prijzen per maand
15 jaar ervaring in e-commerce

SEO consulting waar bedrijven op bouwen.

In de dynamische wereld van zoekmachines is een deskundige gids essentieel. Onze SEO-consultant heeft al tal van bedrijven geholpen om consequent bovenaan de zoekresultaten te staan.

SEO Consultant inhuren voor maximale ontzorging

Bent u op zoek naar een SEO-consultant met een bewezen staat van dienst, vooral bij complexe SEO-uitdagingen zoals migraties? Zoek niet verder.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de SEO-wereld heb ik het voorrecht gehad samen te werken met enkele van de meest gerenommeerde bedrijven in Europa. Tijdens elke samenwerking heb ik consistente en meetbare resultaten geleverd.

Mijn passie voor SEO is ongeëvenaard. Ik hou me voortdurend up-to-date met de nieuwste algoritme-updates van Google en ben volledig toegewijd aan het begrijpen van de nuances van SEO. Niet voor niets is de zichtbaarheid van de bedrijven hierboven en Lucky Cookie in zoekmachines zo sterk. Bovendien draag ik actief bij aan de gemeenschap door mijn expertise te delen met studenten aan de Thomas More Hoge School.

U verdient een expert, geen beginner. Uw SEO-uitdagingen zijn mijn passie, en ik ben vastbesloten om voorop te blijven lopen in deze zich snel ontwikkelende industrie.

seo consultant
Eddy Lekens, senior SEO consultant van Lucky Cookie

Wat klanten over onze SEO consultant vertellen

"Leuk bedrijf om mee samen te werken. To the point en direct aanpak."
Marc De Moor
Marc De Moor
Sales & New development manager - Vosschemie Benelux
"Onder de indruk van hun technische expertise en een geweldige sparringpartner!"
Ivan Vandevivere
Ivan Vandevivere
CEO - Tomsgates
"Een plezier om mee te werken. Eddy heeft een zeer technische expertise gecombineerd met een goed zakelijk inzicht."
Anton van de Koppel
Anton van de Koppel
Eigenaar - On Air Media

FAQ over SEO Consulting

Meer weten over lokale SEO? Lees dan onze FAQ:

Een SEO-consultant is een professional die gespecialiseerd is in het optimaliseren van websites en online content om de zichtbaarheid en ranking in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Dit wordt gedaan door het toepassen van verschillende strategieën en technieken op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Een SEO-consultant kan ingezet worden voor de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 1. Zoekwoorden onderzoek: Identificeren van de meest relevante en waardevolle zoekwoorden en zoekwoordgroepen die potentiële klanten gebruiken om naar producten en diensten te zoeken die vergelijkbaar zijn met die van uw bedrijf.

 2. Concurrentieanalyse: Analyseren van concurrenten om hun sterke en zwakke punten in hun SEO-strategie te identificeren en te bepalen hoe u zich kunt onderscheiden en beter presteren.

 3. On-page SEO-optimalisatie: Verbeteren van de website-structuur, inhoud, metatags, titels, koppen en afbeeldingen om de vindbaarheid en leesbaarheid voor zoekmachines en gebruikers te verbeteren.

 4. Off-page SEO-optimalisatie: Het opbouwen van kwalitatieve en relevante backlinks naar uw website vanuit andere gerenommeerde websites en het verbeteren van uw online reputatie.

 5. Technische SEO: Analyseren en optimaliseren van de technische aspecten van een website, zoals laadtijd, mobiele responsiviteit, gestructureerde gegevens, crawlability en indexatie.

 6. Contentstrategie: Ontwikkelen van een contentstrategie die gericht is op het creëren van waardevolle, informatieve en unieke inhoud die zowel gebruikers als zoekmachines aanspreekt.

 7. Lokale SEO: Optimaliseren van uw online aanwezigheid voor lokale zoekopdrachten, zoals het claimen en optimaliseren van Google Mijn Bedrijf-vermeldingen en het genereren van lokale recensies en vermeldingen.

 8. Monitoring en rapportage: Bijhouden van de prestaties van uw SEO-campagne met behulp van analytische tools en het regelmatig rapporteren van de resultaten aan u, zodat u inzicht krijgt in de voortgang en de effectiviteit van de strategie.

 9. Continue optimalisatie en aanpassing: Voortdurend bijwerken en aanpassen van de SEO-strategie op basis van de laatste algoritme-updates van zoekmachines en de veranderende behoeften van uw bedrijf en klanten.

Een SEO-consultant helpt u dus om uw online zichtbaarheid te vergroten, meer verkeer naar uw website te genereren en uiteindelijk meer leads, klanten en omzet te behalen.

Als onderneming huur je een SEO-consultant in om uw online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren, waardoor uw website hoger rankt in zoekmachines zoals Google.

Een hogere ranking leidt tot meer organisch verkeer, wat op zijn beurt resulteert in een toename van leads, klanten en omzet.

SEO-consultants beschikken over de expertise, ervaring en up-to-date kennis van de beste praktijken en algoritme-updates om effectieve strategieën te implementeren die inspelen op de unieke behoeften van uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl u geniet van duurzame groei.

Er zijn verschillende complexe SEO-vraagstukken die een SEO-consultant kan helpen oplossen. Enkele van de meest voorkomende zijn:

 1. Technische SEO-problemen: Het identificeren en oplossen van complexe technische problemen, zoals indexatieproblemen, crawlability, trage laadtijden, mobiele responsiviteit, canonicalisatie en gestructureerde gegevensimplementatie.

 2. Algoritme-updates: Het navigeren door en aanpassen aan voortdurende algoritme-updates van zoekmachines zoals Google om ervoor te zorgen dat jouw website blijft voldoen aan de nieuwste best practices en rangschikkingscriteria.

 3. Linkbuilding-strategieën: Het ontwikkelen en uitvoeren van geavanceerde linkbuilding-strategieën om hoogwaardige en relevante backlinks te verkrijgen die uw domein- en pagina-autoriteit versterken en jouw zoekmachine-rankings verbeteren.

 4. Content-optimalisatie: Het analyseren en optimaliseren van bestaande content op uw website om dubbele content, keyword stuffing, content gaps en andere problemen aan te pakken die de gebruikerservaring en zoekmachineprestaties kunnen beïnvloeden.

 5. Internationale SEO: Het aanpakken van complexe vraagstukken rond meertalige en meerdere landen websites, zoals hreflang-tags, geotargeting, URL-structuur en taal- en land-specifieke contentstrategieën.

 6. Penalty recovery: Het identificeren van de oorzaken van handmatige of algoritmische zoekmachinepenalty’s en het implementeren van effectieve herstelstrategieën om de ranking en het verkeer te herstellen.

 7. Geavanceerde concurrentieanalyse: Het uitvoeren van diepgaande analyses van concurrenten om hun SEO-strategieën, sterke en zwakke punten te begrijpen, en het ontwikkelen van een plan om  concurrentievoordeel te benutten en hun online prestaties te overtreffen.

 8. Website-migraties: Het begeleiden van complexe website-migraties, zoals het veranderen van domein, CMS of site-architectuur, om ervoor te zorgen dat de SEO-waarde behouden blijft en de impact op de rankings minimaal is.

Een ervaren SEO-consultant heeft de kennis en vaardigheden om deze complexe vraagstukken op te lossen en ervoor te zorgen dat jouw website optimaal en blijft presteert in de zoekmachines.

Er zijn vijf goede redenen waarom je beter kiest voor een SEO-bureau in plaats van een freelancer wanneer je een SEO-consultant inhuurt:

 1. Breder scala aan expertise: SEO-bureaus hebben meestal een team van professionals met uiteenlopende expertise op het gebied van SEO, content creatie, linkbuilding, technische SEO en webdesign. Dit betekent dat je toegang hebt tot een breder scala aan vaardigheden en kennis dan wanneer je met een individuele freelancer werkt.

 2. Schaalbaarheid: Een SEO-bureau kan gemakkelijker opschalen en meer middelen toewijzen aan jouw project als dat nodig is. Dit kan handig zijn als je snel wil groeien of als je meerdere websites en campagnes tegelijkertijd beheert.

 3. Betrouwbaarheid en continuïteit: Met een SEO-bureau heeft u meestal meer zekerheid over de beschikbaarheid en continuïteit van de dienstverlening. Als een individuele consultant ziek wordt of met vakantie gaat, kan dit invloed hebben op jouw project. Bij een bureau zijn er vaak andere teamleden die het werk kunnen overnemen.

 4. Geïntegreerde diensten: Veel SEO-bureaus bieden naast SEO-diensten ook aanvullende diensten aan, zoals socialemediamarketing, Google ads management of pay-per-click (PPC) adverteren en webdesign. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar een geïntegreerde aanpak voor jouw online marketinginspanningen.

 5. Grotere netwerken en relaties: SEO-bureaus hebben vaak meer relaties en netwerken in de branche, wat nuttig kan zijn bij het opbouwen van backlinks en het delen van best practices.

Hoewel er voordelen zijn aan het kiezen van een SEO-bureau, kan het werken met een freelancer ook voordelen bieden, zoals meer persoonlijke aandacht, flexibiliteit en mogelijk lagere kosten. Uiteindelijk hangt de beste keuze voor jouw onderneming af, de specifieke behoeften, doelen en budget.

Nog meer SEO Diensten die resultaten opleveren

Onze SEO Consulting diensten worden geleid door strategie, ondersteund door data en bewezen om groei te stimuleren. Heb je zelf de middelen of knowhow niet dan leveren wij dé resultaten.

seo

Zoekmachine optimalisatie

Mis geen klanten en begin te winnen in de zoekresultaten.

zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Bereik onmiddellijk je doelgroep wanneer ze klaar zijn om te kopen.

webshop ontwikkeling

E-commerce marketing

Verkoop meer producten met SEO en SEM speciaal voor e-commerce.

seo consultant

Klaar om met onze SEO Consultant te spreken? Bel of mail ons.