Online marketing diensten

die jouw onderneming doen groeien

Bij Lucky Cookie geloven we dat groei enkel kan plaatsvinden wanneer alle aspecten van onze online marketing diensten in harmonie zijn. Daarom zit ons team vol met specialisten in elk onderdeel van de digitale marketing mix: van strategie, tactiek, creatief tot aan de uitvoering.

20 jaar online marketing ervaring
Vast aanspreekpunt
Vaste prijs per maand
SEO & SEM voor websites en webshops

Gekozen door bedrijven vanwege onze bewezen resultaten.

Wij versterken de relatie tussen bedrijven en klanten met doelgerichte digitale ervaringen. Door grondige data-analyse zorgen we dat uw boodschap effectief en tijdig overkomt.

Online marketing oplossingen op alle niveaus

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) genereren we al meer dan 15 jaar organische verkeer naar de websites van onze klanten voor meer leads en omzet. Data-driven SEO is meer dan alleen maar zoekwoorden tellen en links verzamelen vanaf andere websites.

zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing (SEM) koppelen we advertenties aan zoekopdrachten. SEM is ook Display ads en Google Shopping. SEM is een zeer waardevol marketingkanaal. Zoekmachine marketing is de ruggengraat van alle data-driven marketing.

data driven services

Data-driven marketing

Met onze data-driven marketing begrijpen we jouw doelgroepen beter. Het uitgangspunt is klantenwerving, betrokkenheid en overtuigen om te kopen. Door gebruikersdata te combineren met gegevens van miljoenen consumenten genereren we betere inzichten.

zoekmachine marketing

E-commerce consulting

Onze e-commerce expert heeft zich niet alleen gespecialiseerd in strategisch, tactisch en operationeel management maar ook in e-commerce marketing. Een unieke positie die je bij andere bureaus niet gaat vinden. Bij ons blijft het niet alleen bij analyse, we voeren ze ook uit.

webshop ontwikkeling

E-commerce marketing

Een webshop laten maken is meer dan alleen maar producten online publiceren. Onze e-commerce marketing specialist bedenkt betaalbare B2C & B2B strategieën om uw webshop te promoten en meer omzet te genereren met nieuwe en bestaande klanten.

website laten maken

Content marketing

Zinvolle content creatie om al uw online kanalen te laten samenwerken zodat we uw doelgroepen op de juiste manier en op het juiste moment bereiken in de klantreis. Content marketing zetten we in tijdens zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Niet zeker welke online marketing diensten je nodig hebt?

Vertel ons jouw groeiplannen en laten we samen een plan maken voor betere prestaties.