Hoe boeken we succes-

Met de beste online marketing diensten

Bij Lucky Cookie geloven we dat groei enkel kan plaatsvinden wanneer alle aspecten van onze online marketing diensten in harmonie zijn. Daarom zit ons team vol met experts in elk onderdeel van de digitale marketing mix, van creatief tot tactisch.

Wij willen de beste online marketing diensten voor uw bedrijf leveren

#beloofd

Online marketing diensten

Content Marketing

Onze content marketing aanpak start met het begrijpen van uw doelgroep. Zonder dit inzicht is kunnen we uw doelgroep niet het juiste moment bereiken. Daarna laten we al uw online kanalen samenwerken om de juiste content op de meest zinvolle manier in de klantreis te tonen.

zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing (SEM)

Met zoekmachine marketing (SEM) koppelen we relevante advertenties aan zoekopdrachten. Zoekmachine marketing is ook Remarketing en Google Shopping en voor bedrijven die snel resultaat willen is het een zeer waardevol marketingkanaal. Zoekmachine marketing is de ruggengraat van alle data-driven marketing.

Online marketing diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met meer dan vijftien jaar zoekmachine optimalisatie (SEO) ervaring hebben we keer op keer bewezen dat we uw online zichtbaarheid, zoekpositionering en websiteverkeer kunnen verhogen. Data-driven SEO is meer dan alleen maar zoekwoorden tellen en links verzamelen vanaf andere websites.

data driven services

Data-driven services

Met onze datagedreven diensten begrijpen we uw doelgroepen beter. Door uw gebruikersdata te combineren met gegevens van meer dan 1 miljoen consumenten genereren we diepere en rijkere inzichten. Het uitgangspunt is klantenwerving, betrokkenheid en overtuigen om te kopen.

Online marketing diensten

Doelgroep uitbreiding

Met AI cloud computing analyses en voorspellingen bieden we doelgroep uitbreidingen aan om vergelijkbare personen (lookalike audiences) te creëren. Daarna segmenteren we deze vergelijkbare personen op aankoop bereidheid om ze te bereiken met de meest overtuigende 1-op-1 communicatie.

online reputatiemanagament

Online reputatie-management

Uw online reputatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Vele merken en bedrijven onderschatten de impact en de kracht van een negatief imago.
Voor elke doelgroep is onze aanpak verschillend. Wij maken een onderscheid in drie hoofdgroepen: particulieren, bedrijven en politici.

Laten we uw online marketingdoelstellingen overtreffen.

Vertel ons meer over uw groeiplannen.

Onze online marketing diensten worden ingezet bij: