fbpx

Online marketing diensten

die jouw onderneming doen groeien, zonder blah blah

Bij Lucky Cookie geloven we dat groei enkel kan plaatsvinden wanneer alle aspecten van onze online marketing diensten in harmonie zijn. Daarom zit ons team vol met specialisten in elk onderdeel van de digitale marketing mix: van strategie, tactiek, creatief tot aan de uitvoering.

Vertrouwd door vertrouwde merken
Online marketing oplossingen op alle niveaus
Online marketing diensten

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) genereren we al meer dan 15 jaar organische verkeer naar de websites van onze klanten voor meer leads en omzet. Data-driven SEO is meer dan alleen maar zoekwoorden tellen en links verzamelen vanaf andere websites.

zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing (SEM) koppelen we relevante advertenties aan zoekopdrachten. Zoekmachine marketing is ook Retargeting en Google Shopping. SEM is een zeer waardevol marketingkanaal. Zoekmachine marketing is de ruggengraat van alle data-driven marketing.

data driven services

Data-driven marketing

Met onze data-driven marketing begrijpen we jouw doelgroepen beter. Het uitgangspunt is klantenwerving, betrokkenheid en overtuigen om te kopen. Door gebruikersdata te combineren met gegevens van miljoenen consumenten genereren we betere inzichten.

webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

Een webshop laten maken is meer dan alleen maar producten online publiceren. Onze e-commerce specialist bedenkt betaalbare B2C & B2B strategieën, ontwerpt en ontwikkelt webshops voor kleine en grote ondernemingen.

website laten maken

Website ontwikkeling

Een website laten maken die vindbaar is in Google en gekwalificeerde leads en meer omzet genereert is meer dan alleen maar een mooi ontwerp. Onze e-business specialist bedenkt B2C en B2B website strategieën voor kleine en grote bedrijven.

online reputatiemanagament

Online reputatie-management

Uw online reputatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Vele merken en bedrijven onderschatten de impact en de kracht van een negatief imago. Met onze webcare diensten ontzorgen we particulieren, bedrijven, bedrijfsleiders en politici.

Niet zeker welke online marketing diensten je nodig hebt?

Vertel ons jouw groeiplannen en laten we samen een plan maken voor succes.