Hoe boeken we succes -

Bij Lucky Cookie geloven we dat groei enkel kan plaatsvinden wanneer alle aspecten van onze online marketing diensten in harmonie zijn. Daarom zit ons team vol met experts in elk onderdeel van de digitale marketing mix, van creatief tot tactisch.

Wij willen het beste data-driven Online Marketing Bureau voor uw bedrijf zijn

#beloofd

Onze online marketing diensten

content marketing

Content Marketing

Er is een heel goede kans dat u ons online marketing bureau gevonden hebt omdat we aan Content Marketing doen. Onze content marketing aanpak start met het begrijpen van uw doelgroep. Zonder te weten wie ze zijn is het onmogelijk om ze te bereiken. Daarna laten we al uw online kanalen samenwerken om de juiste content op het meest geschikte moment in de klantreis te tonen.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

Met SEA (zoekmachine advertenties) of SEM (zoekmachine marketing) koppelen we relevante advertenties aan zoekopdrachten. De zoeker krijgt dan met behulp van relevantie een antwoord op zijn zoekvraag. SEA is ook Remarketing en Google Shopping en kan voor elke onderneming op korte termijn een waardevol marketingkanaal zijn. SEA is anno 2020 de ruggengraat van alle data-driven online marketing diensten.

adverteren in zoekmachines
zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met meer dan vijftien jaar SEO ervaring heeeft ons digitaal marketing bureau keer op keer bewezen dat we uw online zichtbaarheid, zoekpositionering en websiteverkeer kunnen verhogen. In 2020 is SEO meer dan alleen maar trefwoorden tellen en links verzamelen van anders websites. Vandaag gaat het erom om de content te leveren dat zoekmachines belonen en dat waardevol verkeer oplevert in de customer journey.

Online reputatiemanagement

Online reputatiemanagement is nog nooit zo belangrijk geweest. Vele onderschatten de impact en de kracht van een negatief imago. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zelf te bepalen hoe men online voorkomt. Voor elke doelgroep is de aanpak verschillend. Wij maken een onderscheid in drie hoofdgroepen: particulieren, bedrijven en politici.

online reputatiemanagement