Online betalingen ontvangen met maaltijd- en ecocheques zorgt voor meer omzet

online betalen met eco en maaltijdcheques

Bij Lucky Cookie draaien we nu op volle toeren. E-commerce groeit vandaag exponentieel en daarom knokken we dag in dag uit om het verschil te kunnen maken voor onze klanten. Met resultaat: al onze webshops die we vanaf nu opleveren of upgraden kunnen online betalingen ontvangen met maaltijd- en ecocheques van Sodexo en Monizze.

Elke extra betaalmethode betekent over het algemeen meer omzet en zeker als u het voor uw klanten aantrekkelijk en makkelijk maakt. Voor veel Belgen maken maaltijd- en ecocheques een belangrijk deel uit van hun huishoudbudget en dat willen ze ook graag online gebruiken.

Concreet betekent dit:

  • Sodexo en Monizze cheques zijn nu ook online te gebruiken in onze webshops
  • Exclusief voor uw Belgische klanten
  • Naadloos geïntegreerd in uw check-out

Dus als u offline producten of diensten verkoopt waar de maaltijd- en ecocheques van Sodexo en Monizze nu al voor gebruikt konden worden, kunnen uw klanten er nu ook online mee betalen.

De lijst van producten en diensten die mogen betaald worden met ecocheques en maaltijdcheques is lang. De tijd dat men enkel voeding of spaarlampen met maaltijd- en ecocheques kon betalen is al lang voorbij 😉

Steun de lokale e-commerce economie

Ecocheques en maaltijdcheques kunnen enkel gebruikt worden om producten in België te kopen. Dit is dus zeker een stevige steun in de rug voor de verdere de ontwikkeling van e-commerce in ons land. Zo beamen ook Safeshops en BeCommerce, de overkoepelende webshop keurmerken in ons land.

Wilt u ook een webshop die eco- en maaltijdcheques van Sodexo en Monizze aanvaart, laat het ons dan weten. Neuhaus, Hopr, DPG Media, Game Mania, Het Mediahuis en Zelfbouwmarkt gaan er al voor. Zorg dat uw webshop niet achterblijft.