E-commmerce Consulting

Onze e-commerce consultant biedt innovatief en effectief advies voor zowel B2C als B2B e-commerce, wat niet alleen een uitmuntende klantenervaring garandeert, maar ook bijdraagt aan betere financiële resultaten.

20 jaar e-commerce ervaring
Vast aanspreekpunt
Vaste prijs per maand
SEO & SEM E-commerce consulting

Navigeer met vertrouwen naar online succes

Topbedrijven in de branche vertrouwen op ons voor het stimuleren van hun digitale groei. Onze ervaring en succesverhalen getuigen van onze bekwaamheid om elk e-commerce bedrijf te transformeren naar een toonaangevende speler in de digitale markt.

Over Eddy Lekens, onze senior E-commerce Consultant

Onze e-commerce consultant is uitzonderlijk veelzijdig, met expertise in zowel strategische, tactische als operationele aspecten van e-commerce management.

Deze expertise wordt versterkt door een diepgaande kennis in data-gedreven online marketing, een zeldzame en waardevolle combinatie die u niet vaak tegenkomt bij andere consultancybureaus.

Wat onze e-commerce expert verder onderscheidt, is zijn vermogen om niet alleen grondige analyses te bieden, maar ook de vaardigheden om deze analyses succesvol te implementeren. Dit zorgt voor een integrale aanpak die zowel inzichtelijk als praktisch toepasbaar is.

seo consultant
Eddy Lekens, onze senior e-commerce consultant

Waarom een e-commerce consultant?

Wanneer uw bedrijf specifieke uitdagingen ervaart in e-commerce management en groeimarketing, is het cruciaal om deskundigheid in huis te halen. Veel ondernemers kiezen voor onze diensten, vooral wanneer er snel effectieve oplossingen nodig zijn. Dit is vaak het geval bij het implementeren van nieuwe e-commerce strategieën waarvoor intern de expertise ontbreekt.

Bovendien, als er onverwacht een sleutelfiguur binnen uw managementteam wegvalt, kan ons team van ervaren professionals de continuïteit van uw e-commerce projecten waarborgen. We zorgen ervoor dat uw bedrijf op koers blijft tijdens cruciale overgangsperioden.

E-commerce consultancy voordelen

 1. Wij brengen een krachtige impuls van gerichte e-commerce kennis en expertise naar jouw bedrijf.

 2. Onze aanpak zorgt ervoor dat je snel inzicht krijgt in zowel de kansen als de risico’s binnen jouw e-commerce landschap.

 3. Bovendien bieden we een objectieve en onafhankelijke visie, essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.

Zodra onze e-commerce consultant de analyse heeft afgerond en zijn aanbevelingen heeft gepresenteerd, kan hij overgaan naar een nieuwe opdracht of doorgaan met de implementatie van het e-commerce project.

Deze flexibiliteit in onze dienstverlening zorgt ervoor dat we altijd kunnen inspelen op  specifieke behoeften en de groei van  uw onderneming kunnen ondersteunen.

Voordelen van onsite uitvoering van het project

 1. Onze e-commerce consultant implementeert de oplossingen – niet enkel de analyse
 2. Hij of zij focust op de omzet en winst van uw bedrijf en niet die van het consultancy bureau.
 3. Een onsite manager is budgetvriendelijker
 4. Een onsite manager vormt geen bedreiging voor bestaande medewerkers

Onsite e-commerce consultant specialisaties die wij leveren:

 • E-commerce Project Manager
 • E-commerce Implementatie Managener
 • E-commerce Manager
 • E-commerce Specialist / Strateeg
 • Digital Marketing Manager
 • UX Manager
 • Online Marketing Specialist
 • Content Marketing Specialist

Benieuwd naar onze meerwaarde of hoe wij eventueel kunnen samenwerken?

Neem contact met ons op of spring eens binnen voor een kop koffie met een cookie  lucky cookie