Het Lucky Cookie voordeel

"Geen bla bla, wel resultaten"

En vertrouwd door vertrouwde merken

Onze Know Why

Wij zijn Lucky Cookie, een data-driven digital marketing agency, dat gegarandeerde groei genereert voor al haar klanten.

Wij willen ons van alle andere digital marketing agencies onderscheiden door de online marketing campagnes van uw merk meetbaar verbeteren en exponentieel te schalen met resultaten.

Dit doen wij door het consumentengedrag te beïnvloeden via een unieke aanpak die aankoop voorspellingen, gebruikersgedrag en datagedreven marketing combineren.

Deze strategie en tactiek zetten we al meer dan 15 jaar in bij de grootste retail ketens van België.

Eddy Lekens heeft al deze expertises zijn nu ook toegankelijk gemaakt voor kleine zelfstandigen, kleinhandel, familiebedrijven, KMO’s en start-ups zodat deze ook kunnen groeien zonder de kost van een duur digital marketing angency .

Kathleen Rutten

Onze Know How

1. Transparantie

We verbergen onze prestaties niet in CPC tarieven op uw eigen merknaam; onze datagedreven inzichten stellen u in staat uw online marketing investeringen te richten op uw beste klanten.  Op regelmatige tijdstippen krijgt u van ons duidelijke rapportages met behaalde omzet en marge (ROAS).

2. Multidisciplinair

Ons management heeft meer dan 18 jaar ervaring met datagedreven marketing campagnes voor websites en webshops. Samen met ons team van T-shaped online marketeers, SEO specialisten en data wetenschappers bieden we een unieke aanpak om uw online marketingdoelstellingen te overtreffen.

3. Bruikbare inzichten

We hebben meer dan 100 datapunten van meer dan 1 miljoen Belgische consumenten. Door deze datagegevens te combineren met uw eigen klantendata genereren we aangepaste doelgroepen die ons in staat stellen om de beste klanten te vinden, te overtuigen en te motiveren om te kopen.

Werk met ons samen en we overtreffen uw online marketing doelstellingen.

Een zeer getalenteerd team staat aan het roer

website laten maken

Eddy Lekens

Digital Director

Eddy heeft meer dan 15 jaar ervaring als data-driven online marketeer en e-commerce manager bij de grootste retail ketens van België.

Kathleen Rutten

Kathleen Rutten

Creative Director

Kathleen heeft meer dan 13 jaar ervaring in multimedia design en is gebeten door alles wat met online media en publicatie te maken heeft.

Wat klanten over ons vertellen

"Eddy was fantastisch om mee te werken. Heeft een sterke vastberadenheid om zijn omzet doelen te bereiken, werkt naar maximale klanttevredenheid."
Lieven Hoofd
Lieven Hoofd
CEO - Drupangels
"Eddy Lekens is een plezier om mee te werken. Hij heeft een zeer technische expertise gecombineerd met een goed zakelijk e-commerce inzicht."
Anton van de Koppel
Anton van de Koppel
Hoofdredacteur - On Air Media
"Kathleen heeft een creatieve geest en legt de lat hoog voor zichzelf. Ze blinkt uit in grafisch ontwerp, maakt video’s als de beste. Héél fijn om met haar samen te werken."
Nadine Vanesch
Nadine Vanesch
Docent & communicatie coach - Thomas More

Wij leveren resultaten.

Wij leveren resultaten voor grote en kleine
ondernemingen met digitale marketing.